ALPHA NG INVERTER (R32), -15˚C, WI-FI

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба 
– Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– Eколошки фреон R32
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
– G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенција
– Ниско ниво на бучава
– Ладење од -15°С до +48°С
– Греење од -15°С до +24°С
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close