ALPHA INVERTER (R410a), -15˚C, WI-FI

ALPHA inverter – доверлив, квалитетен мини сплит систем, создаден да трае и да штеди енергија.

  • WI-FI конекција и управување
  • COLD PLAZMA филтер
  • CH7 Sky
  • I FEEL функција
  • Еко греење функција
  • Заштеда на енергија во режим на ладење
  • Премум далечинси управувач со ергономски дизајн и позадинско светло
  • Софистициран софтвер за оптимизирање на работата на компресорот
  • Температурен опсег за ладење од -24°С до 48°С, што го прави идеално и економично решение за ладење на дата центри
  • Температурен опсег за греење од -15°С до 24°С

Alpha-opcii

Alpha karakteristiki
Кликни за поголема слика
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close