ARCTIC INVERTER (Р410а), -25˚C, WI-FI

KЛИМА УРЕД COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER, A+++, WI-FI, -25°С ДО 48°С

  • КВАЛИТЕТНА ТОПЛИНСКА ПУМПА ВО СПЛИТ ИЗВЕДБА СПЕЦИЈАЛНО КОНСТРУИРАНА ЗА РАБОТА ВО СЕВЕРНА ЕВРОПА
  • РАБОТЕН РЕЖИМ ОД -25°С ДО +48°С СО КЛАСА А++ НА ЛАДЕЊЕ И A+++ НА ГРЕЕЊЕ И ЈА ИСПОЛНУВА ЦЕЛОСНО – EU energy directive for ErP (Energy related Products) № 626/2011/EU SEER A++ and SCOP A+++
  • ИНВЕРТЕР КОМПРЕСОР
  • WI-FI КОНЕКЦИЈА И УПРАВУВАЊЕ
  • G-MATRIК ТЕХНОЛОГИЈА ЗА МИРНА И СТАБИЛНА РАБОТА НА УЛТРА НИСКИ ФРЕКФЕНЦИИ
  • НИСКО НИВО НА БУЧАВА ОД 22 dB
  • ГРЕЕ И ЗАГРЕВА ДО -25°С
  • РАБОТИ НА НАПОН ОД 96V ДО 270V
  • I-FEEL функција, вграден температурен сензор во далечинскиот управувач
  • Напреден 7-степен систем за филтрација
Модел
CH-S09FTXLA
CH-S12FTXLA
CH-18FTXLA
CH-S24FTXLA
Капацитет ладење/греење
(kW)
2,60 (0,44-3,26)/
2,8 (0,44-4,20)
3,50 (0,60-4,05)/
3,67 (0,60-5,25)
5,13 (1,05-6,50)/
5,275 (1,00-7,00)
6,70 (1,50-7,00)/
7,25 (1,20-7,80)
Напојување
~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење/греење
(kW)
0,59 (0,20-1,35)/
0,61 (0,20-1,45)
0,80 (0,22-1,45)/
0,79 (0,22-1,55)
1,28 (0,36-2,50)/
1,16 (0,35-2,60)
1,56 (0,35-2,50)/
1,73 (0,35-2,70)
EER/COP
4,41/4,59
4,38/4,65
4,01/4,55
4,29/4,19
SEER/SCOP
6,1 (А++)/
5,1 (А+++)
6,1 (А++)/
5,1 (А+++)
6,1 (А++)/
5,4 (А+++)
6,3 (А++)/
5,1 (А+++)
Проток на воздух  (m3/h)
560/490/
430/330
660/540/
460/330
800/720/
610/520
1150/1000/
900/800
Ниво на бучност (внатрешна -мин., средна, макс./надворешна единица) dB(A)
22/25/34/39
50
22/27/36/42
52
27/32/38/46
54
29/32/40/48
55
Димензии (внатрешна/ надворешна единица) (mm)
790х275х200/
776х540х320
845х289х209
776х540х320
970х300х224
963х700х396
1078х325х246
963х700х396
Маса (внатр./надв. единица) (kg)
9/28
10/29
13,5/45
17/53
Одвлажнување l/h
0,8
1,4
1,8
2,1
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close