ARCTIC2 NG INVERTER (R32), -25˚C, WI-FI


Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, најпродаван модел на клима уред, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
– Работен режим од -25°С до +50°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација
– G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
– Грејачи на шасија

– Eлектронски експанзионен вентил
– Ниско ниво на бучава
– Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close