PRIMA PLUS ON/OFF (R410a)

download

Стандарден клима уред со

* иновативен дизајн

* дизајниран за професионална намена

* квалитетна изведба и вградени компоненти

* тивка работа

* I FEEL, SLEEP, TURBO функција

* 24 часовен тајмер

* CH SMART ION филтер

* Заштита против смрзнување

* Ладење од +18 до +43

* Греење од -7 до +24

 

Модел CH-S09XN7 CH-S12XN7 CH-S18XN7
Капацитет ладење/греење (kW) 2,55/2,65 3,25/3,40 4,80/5,30
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка (ладење/греење) (kW) 0,75/0,71 0,98/0,93 1,45/1,46
EER/COP 3,38/3,73 3,33/3,64 3,32/3,63
Проток на воздух (m3/h) 470 550 650
Ниво на бучност (внатрешна -мин., средна, макс./надворешна единица) dB(A) 25/28/33

48

29/33/35

50

31/35/39

52

Димензии (внатрешна/ надворешна единица) (mm) 698х250х185/

720х428х310

773х250х185/

776х540х320

849х289х210/

848х540х320

Маса (внатр./надв. единица) (kg) 7,5/24,5 8,5/30 11/39
Одвлажнување (l/h) 0,8 1,2 1,8
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close