SUPREME INVERTER (R32), -30˚C

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
– ДВОСТЕПЕН КОМПРЕСОР
– Работен режим од -30°С до +54°С со класа А+++ на ладење и на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
– Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
– Ниско ниво на бучава
– Работи на напон од 96V до 260V

Достапен во три бои, црна, златна и сребрена.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close