VERITAS INVERTER (R410a), -15˚C, WI-FI

Клима уред VERITAS inverter серија со напреден 7-степен систем на филтрација

Veritas

 • КВАЛИТЕТНА ТОПЛИНСКА ПУМПА ВО СПЛИТ ИЗВЕДБА СПЕЦИЈАЛНО КОНСТРУИРАНА ЗА РАБОТА ВО СЕВЕРНА ЕВРОПА, СЕВЕРНА АМЕРИКА И КАНАДА
 • CH 7-SKY Technology – 7 степен напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
 • РАБОТЕН РЕЖИМ ЗА ЛАДЕЊЕ ОД -15°С ДО +48°С
 • РАБОТЕН РЕЖИМ ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15°С ДО +24°С
 • КЛАСА А++ НА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ
 • WI-FI КОНЕКЦИЈА И УПРАВУВАЊЕ
 • ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • G-MATRIК ТЕХНОЛОГИЈА ЗА МИРНА И СТАБИЛНА РАБОТА НА УЛТРА НИСКИ ФРЕКФЕНЦИИ
 • НИСКО НИВО НА БУЧАВА
 • I FEEL функција – температурата се регулира според вградениот сензор во далечинскиот управувач
 • Широк опсег на работа на компресорот од 96V-260V.
 • Заштита против смрзнување: функција «+8 степени».
 • 24-часовен тајмер;
 • Ноќен режим «SLEEP»;
 • Функција «Авторестарт»
 • Самодијагностика
 • Целосно ја исполнува европската директива – EU energy directive for ErP (Energy related Products) № 626/2011/EU SEER A++ and SCOP A++
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close