COOPER & HUNTER станува акционер во иновативна производна линија во Кина

COOPER & HUNTER влегува во конечни преговори за долгорочно партнерство со Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. LTD и станува акционер во компанијата, со што се очекува да се забрза растот на двете компании на глобалниот пазар.

Како резултат на договорот, фабриката во Zhuhai, го добива името Zhuhai Vino – Cooper&Hunter Environmental Technology Equipment Co. LTD. Производите од новата производна линија се очекува да бидат достапни на пазарите во Северна Америка, Канада и Европа уште во лето 2017.

Категории BLOG
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close