Технома 2018

Мепринг сервиси со свој штанд на меѓународниот саем ТЕХНОМА 2018, посветен на брендот COOPER & HUNTER.

Посетителите имаа можност да се запознаат одблизу со брендот и со тимот којшто стои зад него.

Категории BLOG
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close