EVIPOWER ТОПЛИНСКИ ПУМПИ топла вода до 65 °С, грее до -30 °C

Моќна и ефикасна топлинска пумпа со висок COP кој достигнува дури до 4.67.

Широк опсег на работа благодарение на компресор со EVI технологија, подготвува топла вода до 65 °C и грее до – 30 °C.

Решение погодно и за постојна инсталација со радијатори.

Одобрено од GEFF за еко кредит со поврат на инвестицијата од 20%.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close