Клима уреди со врвна инвертерска технологија

Во производната програма на Cooper & Hunter ја има целата палета на клима уреди со врвна инвертерска технологија: Сплит системи, мултисплит, VRV, рекуператори на топлина, топлински пумпи воздух-вода во сплит изведба, кои работат ефикасно до -30 ˚С, топлински пумпи воздух-вода наменети само за греење, со подготовка на вода до 60˚С, кои работат до –26˚С, одвлажнувачи. Производите се дизајнирани за работа при ниски надворешни температури до -30˚С и се најпродаван докажан бренд во Северна Америка, Канада и Северна Европа. WI-FI конекција и управување преку мобилен телефон од било која локација со Интернет пристап. Енергетска класа при ладење и греење до А+++!

Дома

МЕПРИНГ СЕРВИСИ е официјалниот ексклузивен дистрибутер за Македонија на американскиот бренд клима уреди COOPER & HUNTER, со врвна инвертерска технологија.

oficijalen distributer

Во производната програма на Cooper & Hunter ја има целата палета на клима уреди со врвна инвертерска технологија:

* Сплит системи – високоѕидни, парапетни, каналски, касетни (2,7 kW – 16 kW)

* Мултисплит

* VRV

* Рекуператори на топлина

* Топлински пумпи воздух-вода во сплит изведба, кои работат ефикасно до -30 ˚С

* Одвлажнувачи.

Производите се дизајнирани за работа при ниски надворешни температури до -30˚С и се најпродаван докажан бренд во Северна Америка, Канада и Северна Европа.

Иновативните двостепени компресори ја овозможуваат нивната ефикасна работа во режим на греење и на -30 ˚С.

WI-FI конекција и управување преку мобилен телефон од било која локација со Интернет пристап.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close