CONSOL INVERTER NG (R32a), -25˚C, WI-FI

КОНЗОЛЕН ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ

ТИВКА И ЕФИКАСНА ТОПЛИНСКА ПУМПА – комплетно решение за ладење и греење

Опсег на работа: ладење од -15°С to +48°C, греење од -25°С to +24°C

consol-small

 • Тенок дизајн (215 mm)
 • R32a
 • Енергетска класа А+++
 • Active carbon filter
 • можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
 • 24 часовен тајмер
 • Ноќен режим Sleep
 • Интелегентен дефрост
 • Автоматски дефрост
 • Јонизатор
 • Самодијагностицирање
 • WI-FI управување

Consol-NG-tech-char

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close