НОВО на македонскиот пазар! Cooper & Hunter клима уреди со врвна инвертерска технологија

НОВО на македонскиот пазар! Cooper & Hunter клима уреди со врвна инвертерска технологија

МЕПРИНГ СЕРВИСИ на нашиот пазар го донесе познатиот американскиот бренд Cooper & Hunter.

Во производната програма на Cooper & Hunter ја има целата палета на клима уреди со врвна инвертерска технологија:

  • Сплит системи – високоѕидни, парапетни, каналски, касетни (2,7 kW – 16 kW)
  • Мултисплит
  • VRV
  • Рекуператори на топлина
  • Топлински пумпи воздух-вода во сплит изведба, кои работат ефикасно до -20˚С
  • Одвлажнувачи.

Нивните производи се дизајнирани за работа при ниски надворешни температури до -30˚С и се најпродаван докажан бренд во Северна Америка, Канада и Северна Европа.

Клима уредите на Cooper & Hunter со опсег на ладење од -24 ˚С до +54 ˚С се идеално, професионално и економично решение за климатизација на сервер соби.

Иновативните двостепени компресори ја овозможуваат нивната ефикасна работа во режим на греење и на -30 ˚С.

WI-FI конекција и управување преку мобилен телефон од било која локација со Интернет пристап.

Енергетска класа при ладење и греење до А+++!

Paleta

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close