Online shop klimi.net.mk

Отсега клима уредите Cooper & Hunter купувајте ги онлајн преку нашата веб продавница достапна на klimi.net.mk.

Можност за плаќање со сите VISA и Maestro платежни картички, како и вирмански. Исто така има можност за плаќање со Diners на 12 рати.
Доставата е бесплатна на територијата на Република Македонија!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close